A nagy tavon egyszerre két bottal és botonként két horoggal szabad horgászni

0
621

A horgász a tartózkodási a halastó szükséges

fenntartani a rendet, de legfeljebb mérsékelten, valamint megfontoltan bánni a természet. Vége után elfog a hal fogása kellett rendet halászati oldalon, illetve a környező terület. Bármilyen szemetet összeállítani egy tartalmas csomag is hozza be a tipikus hulladék konténerek a program a gyűjtemény az önkormányzatok.

A horgász a tartózkodási a halastó szükséges

 Ez a megállapodás tárgya lesz, hogy az értékelés, illetve annak megsértése, minden bizonnyal a vizsgált szerint a jogszabály 238/91 Coll. mint az alapító a fekete föld töltse ki a vádak szerint a törvény 200/90 Coll. a bírság legfeljebb 50.000,Czk, stb. A jogsértők ez a kikötés nem lesz Halászati Trebon a jövőben indított kinevezett vadászni hal. Horgászat nem lehet alapvetően a végezhet az a pozíció, amely nem engedélyezi a gyors, zökkenőmentes hozzáférést az ellenőrző hatóságok.

A tényezők érvényességének ellenőrzése a juttatások a fiatalok szerint a 15 éves kor jelzi, a kiosztási adatait a jogi képviselő Neve, Vezetéknév stb. A gyerekek idősebb, mint 15 éve, hogy ténylegesen id ami arra utal, hogy a saját monogramját. A magánszemélyek éves kor alatt 15 éve folyamatosan felelős jogi képviselője. A kitűzött halat a halászok szükséges foglalkozni, humánusan szerint halászati értékeket ÁLTALÁNOS FOGALMAK, MAGATARTÁSI SORÁN A VADÁSZAT.

Tiltja a peeling, kibelezik a hal a kataszter a tavak

Azt is betiltották, kemping, camping, hogy éjszaka, hogy tüzet a výtopě tavak. A tulajdonos a hitelesítő lesz felelősségre bármilyen típusú, a bekövetkezett károkat a tevékenységét a környezetben, víz munkahelyek, a pénzügyi intézmények is, mint a gadget.

Tiltja a peeling, kibelezik a hal a kataszter a tavak

Ez lehetséges, hogy használja a menhelyek nélkül rögzített átmeneti.Szigorúan tilos horgonyozni menedéket a fák között. Az edzés horgászat, vadászat megfigyelni távolság legalább 3 méter, míg a vadászat přívlačí 20 m, kivéve, ha az ünnepségek rendezésére a kisebb méretű. Terület quest kell, nem marad semmiféle azt jelenti, vyhrazováno. AZ IDŐSZAK A QUEST Sport horgászat engedélyezett személyek számára, hogy a műsor egy érvényes hatóság által kiadott Halászati Trebon.. a halastó Staňkovský a 1.4. hogy 31.12.

Nap vadászat HALÁSZATI ESZKÖZÖK, TECHNIKÁK KERESÉSE, CSAPDÁK a hal Fogása csak akkor lehet elérni a divat megfelelő fogalmakat a megfelelő edzés a halászati polgári szabadságjogok, a védelem hal, valamint más gerinctelen állatok. Az engedélyezett elkapni 2 rudak, minden a legnagyobb a két návazcích könnyen horgok.

Az engedélyezett quest čeřínkováním

čeřínkem kapcsolatos max. mérése 1 × 1 m. Miközben elkapta egy dvojháček vagy trojháček, valamint a halat csak akkor használjuk, egy tippet  Zander, csuka, harcsa nagy vagy hájeni 15. 6. beleértve. a Vadászati hal, vagy a komponens, valamint a spinning megengedett 16-tól. Június.

Az engedélyezett quest čeřínkováním

Ha přívlači megengedett, hogy a hal csak egy rúd, valamint ott kell lennie a különböző egyéb rúd, kész a küldetés. az Egész egy quest kell a horgász létre a lengyelek a megbízható tartomány. Ez különösen tilos keresés a bója elhelyezés haltýřů, valamint a holmiját hal őket bolt vezírku sokkal több halat, mint a megengedett napi korlátai között a chaser elvette rögzített tartani a halak a víz előtt a bejárattól jobbra.

A pályán a fogás az exchange rögzíti, abból a célból, helyek elfoglalása bóják, kihasználva samoseků keresés nástražní hal čeřínku, ami maradt ebben a halászati kezelése, a legkisebb elfogadható áron, nem éri el, valamint az is, azonban ez használata a horgászat  különösen, hogy nem fájt a húzás a part mentén, egy erőszakos rajz elakadt a horgok, valamint a gyötrelem megtartásával éli túl száraz a föld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here