A tavakon pergetni tilos

0
728

Fogni a halat, meg is kap a jég,

Ha a halastó állandó jégréteg levágta a villát a növekvő fák használja milyen hibákat a vér, fonál, a tej, iszap, valamint a védett állatok, beleértve a fejlődési szakaszai vnadit vér, a hús, valamint a termékek a húst, tejterméket iszap, fonál, valamint minden háziállat, árnyékolt, törvény által, beleértve a fejlődési szakaszai a címkézés a takarmány területeken KUTYÁJA üveg, bójkami, hordók, post.

Fogni a halat, meg is kap a jég,

bóják, stb A példány tárolása a fogási tilalom, hogy használja a hálózati öltöny leszállás internet, ami fáj hal a kár következtében a magas minőségű víz alá, szigorú korlátozás kezdte meg is eteti a halakat Kötelező eszközök a horgász köteles van, amikor a vadászat vyprošťovač horgok, testre szabott az a felfedezés, a méret a kifogott halat, a leszállás internet ha szeretne ténylegesen rögzített valós idejű hal, biztos a víz saját vezírku, a hal elhelyezni a vezírku figyelembe venni, hogy egy hal hazudik.

ARÁNYA, SZÁMA, A REGISZTRÁCIÓ, A FOGÁSOKAT a Horgászat ár a hal ponty 40 cm 70 cm a Vezető mértéke a ponty általános 70 cm. Kifogott ponty több, mint 70 cm álló kell, késedelem nélkül, valamint az optimális különleges ahhoz, hogy visszatérjen a tó, ahol elfogták. észak-pike 45 cm amur 50 centiméter compó 20 cm pisztráng 25 cm ezüst ponty, 50 centiméter harcsa nagy 90 centiméter angolna 45 centiméter bolen ragadozó 40 cm pike 50 cm chub orfe 25 cm sügér pisztráng, 30 cm-t ede 20 cm.

Egy nap beleegyezése esetén vadászni fenntarthatja

Egy nap beleegyezése esetén vadászni fenntarthatjaMaximum 7 kg hal, a mentesség az esetben, amikor az utolsó kifogott halat felülmúlja ezt a korlátozást ez a hal még mindig lehet, a szerint, hogy a regionális horgászat politikák fenntartása.  Ez a fogás lehet, hogy több, mint 1 számítógépek becsületes hal csuka, sügér, harcsa, gyep, ponty, pisztráng, pisztráng, sügér, vagy 2 db ponty.

A napi fogás keszeg nagy, valamint cejnka kicsit nem korlátozott. Kifogott halat nem lehet sehova elvinni, vagy hivatkozhat a másik egyén. Az elpusztult halak, hogy az egész küldetést tartott részletesen nélkül kezeli. Míg a fogása is tartja a halat az alapján, horgászat szint pont azért szükséges, hogy beiratkozik azonnal a pálya fogás a mutató a meglévő nap, valamint a hossza hal centimeter Kihasználva A HAJÓK A HALÁSZATI Tilos bármilyen típusú rögzítés hal a hajón is biztosított, szintén gyomor vízi jármű, valamint az is, hogy a csapdák A HELYSZÍN.

A MENTESSÉGEK A HORGÁSZAT Horgászat teljes mértékben tilos a test, a gát, a halastó Egész évben hájený szakaszon a halászati tilalom a táblát az állami határ Ausztria a terület megjegyezte, a bóják Mivel a védelem ökológiailag fontos oldalak utasítására a Třeboňsko teljesen betiltották a halászat a felső kúp alakú eleme a halastó.

Ez a hely megjegyezte, jelzések,

Ez a hely megjegyezte, jelzések,bóják a halastó. Annak érdekében, hogy zavartalanul természetes ívási a hal törvényen kívül minden horgászat a sekély északnyugati bay a tó a feltételezett bačkoře  jelölt bóják is jelzések, kezdve a legszűkebb helyen a helyzetben az elmúlt holiday home a sor teraszos keretek között A horgászat kizárólag a nagyközönség a megosztási gát között a halastó Staňkovský is rybochovným tó Špačkov.

Halászati az elemeket a különböző egyéb szórakozási lehetőség a halastó csak megvalósítható, ha az megfelel a problémák által megállapított, a vezetők, miután egy korábbi szerződést velük. A helyszín, a mentesség a halászati jelennek meg a térképen található internetes hivatkozásra a gát közelében, a város Staňkov a tó Staňkovský. ELLENŐRZÉS, FELÜGYELET IS. Ez a tevékenységet végez megfelelően megállapított halászati őr a Halászati Trebon.

továbbá a Rendőrök, a CSEH köztársaság. Ezek a fogása, köteles lehetővé tenni, az ellenőrzést a törvényes képesítéssel keresni a halakat, valamint igazolni a vita egy érvényes személyazonosító papír a kép, halászati eszközök, készülékek, valamint a fogások. A hitelesség a juttatások feltétele, hogy a jelen, a személyazonosság igazolását. Amikor a igazolhatatlan identitás engedélyezik hitelességét. Az a helyzet, hogy a jó hírű hatóság vadászni hal ellentétes a jelen halászati eljárást a halászati őr a jogot, hogy a megbízás a küldetést, a vadászat hal megszüntetése nélkül a jogot, hogy a visszafizetés az alapok költött a képesítések megszerzése, hogy a halakat. Jogos a vadászat hal hozzájárul ahhoz, hogy az engedélyek probléma.