A végső otthoni edzés

0
1708

A fitness ipar néha úgy tűnik, mint egy zavarba ejtő homályos új ötletek, új étrend, edzés osztályok és berendezések cropping folyamatosan, körül hype azt állítja, hogy ők a lehető legjobb módja annak, hogy illeszkedjen. Ha ez a fajta dolog hagy hideg, meg kell bíztató tudni, hogy lehet figyelmen kívül hagyni javára egy sokkal hagyományosabb útvonal fitness egy sor súlyzók és néhány jól megtervezett otthoni edzések. Jó esély van rá, hogy már megvannak a súlyzók, valahol porosodnak, de ha nem, akkor vess egy pillantást a legjobb súlyzókra, hogy megtaláld a neked való készletet.

Vannak lehetőségek minden jövevény, akár az után a legolcsóbb meghatározott megtalálható – ez csak egy tömeg, egy kezelni, végül–, vagy kész splash valami tartós, öntöttvas, fényes króm, vagy egy-ilyen-a-fekete-mágia állítható súlyzók, hogy változik a súly a kattintson a gombra.

Jól megtervezett otthoni edzés

Ha megvan a súlyzód, szükséged lesz a jól megtervezett házi edzésre. Ezeket itt találja. Ez a négyhetes képzési terv három edzésből áll egy héten, az alábbiakban részletezve az összes készletet, képviselőt és pihenőt. Megjelöltük őket, mint hétfő, szerda, péntek ülések, így élvezheti a hétvégén, anélkül, hogy ideje egy edzés, de akkor keverjük össze azok a napok, hogy illeszkedjen a menetrend. Csak győződj meg róla, hogy pihensz egy napot az edzések között. Ha befektetett egy készlet több súlyok növelheti a súly részt, mint a hetek megy tovább, ami motiválja, mint egy kézzelfogható intézkedés a haladás.

Egy utolsó dolog mondani: ez az edzés terv a legjobb, ha valaki, aki már meglehetősen tapasztalt a súlyok, egyszerűen azért, mert néhány lépés nem valószínű, hogy ismerős az újonnan érkezők, és fontos, hogy a technika jobb, hogy elkerüljék a sérülés kockázatát. További Otthoni Edzések. Megtalálja a kihívást jelentő egy hónapos súlyzó képzési terv alatt, amely eléri az egész testet három edzés egy héten keresztül, de abban az esetben, ha nincs semmilyen szabad súlyok otthon már összeállított egy listát 12 No-kit edzések kipróbálni.

Mint az első edzés a héten, ez az ülés középpontjában a funkcionális mozgások. És nem lehet működésképesebb, mint egy energiacsatolás, ami azt jelenti, hogy a súlyt alacsony pozícióból egy robbanásszerű mozdulattal a feje fölé kell helyezni. A következő lépés az ugrás zömök, ami egy biztonságos módja annak, hogy javítsa a hatalom, ahogy elkezd fáradni az edzés. A két abs mozog a végén a munkamenet az egyik leghatékonyabb gyakorlatok lehet csinálni a küldetést, hogy dolgozzon ki egy kőkemény hat csomag.

Az otthoni edzés előnyei

Az egyik előnye az otthoni edzések, hogy nem kell tölteni az időt utazás, valamint az edzőterem, ami azt jelenti, hogy határozottan van ideje, hogy egy alapos bemelegítés, mielőtt kezelni az egyik ülés alatt. Csak meg kell tölteni egy pár percet bemelegítés előtt az edzés, hogy éget minden henger a off, ahelyett, hogy nyikorgás az utat az első pár készletek hideg izmok. A felmelegedés csökkenti a sérülés kockázatát edzés közben, és csökkenti az izomfájdalmat, amit az azt követő napokban érez.

A jó bemelegítés kulcsa a munka az izmok, amit használni kíván az edzés maga. Van egy kis értelme kocogni a helyszínen,vagy jumping jacks, ha arra készül, hogy egy súlyzózás. Ehelyett próbálja ki ezt a rutin, amely magában foglalja a hét nyúlik, hogy a cél izmok az egész test, majd a mozgások, amelyek tükrözik az edzés, amit készül elvégezni. A legjobb tét az, hogy egyszerűen végezze el a gyakorlatokat kíván csinálni az edzés segítségével könnyű súlyokat, vagy egyáltalán nem súlyt, amely kap az izmok hozzászokott a vonatkozó mozgások, mielőtt kihívást nekik a hozzáadott ellenállás.

Hozzon létre külön helyet otthonában

Ez az utolsó edzés a héten – de a mozog nem lesz könnyebb. Sőt, az első lehet a legnagyobb kihívás, amit valaha is megkísérelt. Lehet, hogy nem tűnik különösen bonyolultnak vagy nehéznek, de a súlyok közvetlenül a zömök pozícióból történő nyomása lenyűgöző mozgás-és irányításszintet igényel. Az ülés véget ér a török get-up, ahol megy a fekvő, hogy álljon fel a súly fölött. Olyan jó, hogy szinte egy egész edzés önmagában.

Ezután hozzon létre magának egy dedikált helyet az otthonában, ahol lehet edzeni. Ha nincs külön szoba az edzés területén, keresse meg a helyet, amely elég helyet az alapvető mozgások – ideális esetben azt szeretné, hogy képes legyen csinálni valamit, mint a kihagyás anélkül, hogy interferencia. Próbálja megtalálni a helyet, amely mentes lesz a zavaró, hogy összpontosítson a képzés. A hatékony otthoni edzések kialakításának kulcsa a megfelelő típusú gyakorlatok megfelelő programozással való kombinálása.

Mivel kevesebb ellenállás részt vesz a testsúly képzés, vagy gyakorlása alapfelszerelés, meg kell manipulálni az intenzitás más módon. A legjobb módja, hogy ezt egy otthoni munkamenet során, hogy soha ne hagyja abba a költözést. Így ahelyett, hogy szünetet tart, végezzen néhány kevésbé intenzív mozgásokat, amelyek kevesebb izmot tartalmaznak, és kevesebb energiát igényelnek, mint az előző két gyakorlat.