Hogyan emelje fel a szexuális életét?

0
1861

Három napra vagyunk az új évtől, és mindenki a saját szándékait diktálja. Több tesi nap, könyvolvasás és barátokkal töltött idő, kevesebb cukor, cigaretta és sickie. De mi van a Szexuális életeddel? Ha úgy gondolja, hogy hiányzott a lepedők között 2018-ban, itt van öt egyszerű módja, hogy növelje a szexuális életét, és jobb szex 2019-ben. Kifelé a hálószobából! Mikor szexeltél utoljára a hálószobán kívül? A szex más helyeken jó móka! Függetlenül attól, hogy a saját otthonában, a szálloda, vagy a nyilvánosság* – az izgalom, hogy jön a szex egy olyan helyen, amely kívül esik a norma hozza mindenféle további érzékelési tudatosság. És a fokozott érzékekkel jobb a szex.

A felső ajánlások a jó (biztonságos) szex 2019-ben szerepel a zuhany alatt (lehet, hogy van egy jó fogást, használt kenőanyag, mint a víz a szalag fogja őt a természetes kenés), vagy a csillagok alatt (egy sátor vagy pop vissza a tálcát le az ute, a párna takaró, valamint, egy egyedülálló helyen, hogy egyszerre romantikus, pikáns).

Kapcsolja ki a hangját, és piszkosan beszéljen szeretőjével

Beszélj a szerelmeddel. Tudjátok, hogy ragaszkodom a hálószobai kommunikációhoz. Hogy kaphatod meg, amit akarsz, ha nem kéred? Most, hogy az ágyban beszélsz, itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangodat, és mocskosan beszélj a szeretőddel. Lassan közelítsd meg, de őszinteséggel. Mondd el neki, mit szeretsz abban, amit csinál (‘ó, bébi, imádom, amikor nyelves a golyóim’), kérdezd meg, hogy jól érzi-e magát (‘szereted, amikor lassan csúszik benned, ugrat téged?’), majd nézd meg, hogy a jövőben együtt (‘azt akarom, hogy lovagolni a kakas, amíg szívom a mellét, nyalja a seggét, amíg meg nem jön’). Ha fél elkezdeni, lassítson és haladjon olyan tempóban, ami mindkettőjüknek megfelel. A kéretlen Mocskos Beszéd ijesztő tud lenni. A bátorított Mocskos Beszéd pokoli forró tud lenni.

Megközelítés egy új pozícióból. Ha kapcsolatban vagy-vagy egy rendszeres egyéjszakás kaland-a szex lehet monoton. Tudjátok, mi a jó nektek, szóval hátradobjátok, becsusszantok, és perceken belül eléritek a csúcspontot. 2019-ben, próbáld ki magad, hogy egy kicsit tovább, és próbálja ki az új dolgokat! Keress rá a ‘Kama Sutra’ – ra a barátnőddel, és válassz egy olyan pozíciót, ami teljesen kivitelezhetetlennek tűnik. Akkor csináld. A nevetés és az azt követő behatolás közelebb visz egymáshoz, mint egy gyors menet!

A kapcsolat a szex alatt a legfontosabb.

Próbálj ki egy kis tantrát. A szex alatti kapcsolat a legfontosabb. Ha nem vagy nagy a szóbeli kommunikáció, Tantra lehet egy nagyszerű módja annak, hogy javítsa a szexuális élet 2019-ben. Képzeld el: behatolsz a szeretődbe, miközben ő szemben áll veled, felült és átölelte egymást. A fejetek egy vonalban van, ahogy a szívetek és a nemi szervetek is. Amikor ez a három pont kapcsolódik Tantrában, akkor közeledik a partnered egy tiszta elme (nem előre megfogant ötletek vagy elvárások), egy teljes szív (akarsz ott lenni, vele) és egy éhes kakas (szüksége van rá, kétségbeesetten). Ha igent, igen, igen, igen, erre a három Tantrikus kapcsolatra, valószínűleg ugyanazt fogják mondani, mint amikor együtt élveznek el.

Légy proaktív. Ez akkor is működik, ha a randizós jelenetben vagy egy tíz éves kapcsolatban. Semmi sem szexibb, mint a proaktív. Megértem, hogy a # MeToo korszakában a kéretlen nők közelítése ijesztő lehet. De van rá mód, hogy megvédd őket, és magadat is. Hívd meg azt a nőt a bárban egy italra, vagy menj el hozzá és mondd meg neki, hogy tetszik a ruhája. Következő: olvasd el a válaszát. Ez a legfontosabb, és a nők sokkal fogékonyabbak lesznek veled, akár a bárban vagy, akár a hálószobában.

A szexuális kapcsolat kielégítése és a partnerével fennálló kapcsolat kulcsfontosságú

Van egy hosszú távú barátnőd? Nincs annál rosszabb, mint amikor lefekszel és Angliára gondolsz ahelyett, hogy felizgatnád magad a szex miatt. Mondd meg neki, hogy ki akarsz próbálni valami újat ma este, aztán (ha pozitívnak tűnik) dobd le az ágyra, mondd meg neki, milyen szexi, told ki a haját az arcából, és nézz mélyen a szemébe, mielőtt hozzáérnél valahol máshol. Ez a mély kapcsolat elején a szerelem lesz, hogy a következő szex még édesebb – különösen, ha követi még több proaktivitás!

Az egyik szinten a szex csak egy hormon-vezérelt testi funkció, amit arra terveztek, hogy fenntartsa a fajt. Persze ez a szűklátókörűség alábecsüli az emberi szexuális válasz összetettségét. A biokémiai erők mellett, a tapasztalataid és az elvárásaid segítenek formálni a szexualitásodat. Az Ön Szexuális lényként való megértése, a gondolatai arról, hogy mi minősül kielégítő szexuális kapcsolatnak, és a partnerével való kapcsolata kulcsfontosságú tényező abban, hogy képes fejlődni és fenntartani a kielégítő szexuális életet.Sok pár nehezen beszél a szexről, még a legjobb körülmények között is.

Ha szexuális problémák merülnek fel, a sértett, szégyen, bűntudat és a neheztelés teljesen megállíthatja a beszélgetést. Mivel a jó kommunikáció egy egészséges kapcsolat sarokköve, a párbeszéd létrehozása az első lépés nem csak a jobb szexuális élethez, hanem a szorosabb érzelmi kötelékhez is. Íme néhány tipp az érzékeny téma kezelésére. Találd meg a megfelelő alkalmat a beszélgetésre. Kétféle szexuális beszélgetés létezik: az, ami a hálószobában van, és az, ami máshol van. Tökéletesen helyénvaló, hogy elmondja a partnerének, hogy milyen jó érzés a szeretkezés közepén, de a legjobb várni, amíg egy semlegesebb környezetben, hogy megvitassák a nagyobb kérdések, mint például a kiegyenlítetlen szexuális vágy vagy orgazmus problémák.